Proiecte
Activități
Echipa
Despre noi
Sponsori
Parteneri
 

Promovare proiect "SOCIETAL"

Mai sunt cateva zile si dam startul Caravanei Dezbaterilor Societal ! Incepem luni in plina forma cu Bistrita si suntem nerabdatori sa ajungem in toate orasele marcate de Societal pe harta !

Am demarat astazi promovarea caravanei, demers caruia va invitam sa va alaturati. Va trimitem atasat afisul si comunicatul pentru comunicare la nivel national, ce pot fi instrumente de ajutor si in invitatiile pe care voi le veti face la nivel local. Afisul nu contine deocamdata toate orasele in care Societal va poposi, insa vom reveni ulterior cu unul actualizat. Am creat si un event Facebook, unde va rugam sa dati invite-uri.

Pentru unii dintre voi timpul ramas pana la dezbatere este destul de scurt, pentru altii insa este suficient ragaz pana la evenimentul Societal. Cu toate acestea, ne ajuta pe toti sa finalizam calendarul acestei caravane cat de repede si sa stabilim toate detaliile din timp. Asteptam cu nerabdare, propunerile voastre legate de :

1. Locatia si ora exacta a evenimentului, acolo unde nu s-au stabilit inca. Pe masura ce le avem, noi vom actualiza informatiile din comunicat.
2. Daca doriti sa trimitem materiale printate despre proiectul Societal pentru a le oferi participantilor, putem face acest lucru prin intermediul unui curier. Avem nevoie sa stim insa un numar estimativ de participanti pe care il asteptati si o adresa la care sa fie trimis coletul.
3. Detalii legate de protocol. Dezbaterile vor dura maxim 3 ore, in cazul in care doriti sa organizati un bufet simbolic cu apa, cafea, biscuiti, Societal va poate sprijini, va rugam doar sa ne informati pentru a discuta acest aspect.

IMPORTANT ! Participarea la eveniment este conditionata de Adeverinta de ONGist semnata de organizatia din care fiecare participant face parte.Noi am inclus aceasta informatie si in comunicatul atasat.

Sa ne auzim cu vesti cat mai bune !

Cu drag,
Diana si coelgii Societalisti

Proiecte
Activități
Echipa
Despre noi
Sponsori
Parteneri
Copyright (c) 2013 A.R.C.A.
Toate Drepturile Rezervate