Proiecte
Activități
Echipa
Despre noi
Sponsori
Parteneri
 

ARCA este persoana juridica româna, asociatie fara scop patrimonial, nonguvernamentala. A fost înfiintata în 2011.

Scopul asociatiei îl constituie desfasurarea de activitati în domeniul cultural, educativ, cetatenesc si al drepturilor omului.

Dorim sa aducem împreuna copii si adulti, tineri si seniori, capabili de performante deosebite, sa contribuim împreuna la dezvoltarea si formarea membrilor societatii în spiritul unor valori morale si civice înalte, sa-i sprijinim pentru a-si putea pune în valoare competentele si talentul, pentru a uni elanul si forta tineretii cu experienta si cunoasterea seniorilor, într-un dialog fructuos al generatiilor.

Vrem sa contribuim prin proiectele noastre la o viata sanatoasa si împlinita a cetatenilor români si europeni, ca sa fie flexibili, inovatori, activi, sa-si dezvolte competentele de comunicare si întelegerea celuilalt.

Vrem sa încurajam punerea în valoare a diversitatii, sa dezvoltam dragostea pentru frumos si capacitatea de a-l identifica, cauta si realiza în tot ce ne înconjoara.

Pentru aceasta vom folosi resurse pe care ni le pun la dispozitie programele europene de finantare, dar si resurse interne, în special voluntariatul.

Proiecte
Activități
Echipa
Despre noi
Sponsori
Parteneri
Copyright (c) 2013 A.R.C.A.
Toate Drepturile Rezervate